null
Dr. Leahu Teodor

Medic Specialist Stomatologie Generala, Implantologie si Chirurgie Orala, Owner & Co-founder

Primul centru stomatologic Leahu Dental a fost inaugurat in anul 1997 de catre Dr. Leahu Teodor, CEO si Fondator, a avut viziunea de a lansa un concept nou pe piata serviciilor stomatologice din Romania.

Specializat in Stomatologie Generala si Chirurgie Orala, avand peste 40 de ani de practica intensa in domeniul medicinii dentare, mai ales in arii precum Implantologie si Protetica Dentara.

null
Dr. Mihaela Leahu

Medic Stomatologie Generala, Implantologie Orala, Estetica Dento-Faciala si Protetica, Administrator Leahu Dental & Leahu Aesthetic

Crescand intr-o familie de medici, Mihaela si-a petrecut o mare parte din copilarie asistand la garzile mamei sale din spital sau la tratamente stomatologice efectuate de catre tatal sau, dobandind cunostinte si aptitudini care au fost apreciate inca din primele studii. De la inceputul Universitatii de Medicina, a participat si la numeroare cursuri si congrese de specialitate atat in tara cat si in strainatate privind noile metode de tratament precum si inovatiile in materie de tehnologie, punand accentul pe performantele stomatologice si estetice.  Prioritatea ei a fost intotdeauna sa ofere pacientilor cele mai inovatoare tehnologii si sa fie tratati cu maxim interes, asa cum i-ar placea si ei sa fie tratata.

null
Dr. Elvira Leahu

Medic Stomatologie Generala, Rezident, Ortodontie-Ortopedie Dento-Faciala

A absolvit in 2017 Facultatea de Stomatologie , Universitatea de stat de Medicina si Farmacie ,,Nicolae Testemitanu’’, Chisinau,Republica Moldova 2020 studii Rezidentiat Ortodontie si Ortopedie Dento-Faciala, Universitatea de Medicina, Farmacie,  Stiinte si Tehnologie, Targu Mures.
Realizeaza o gama de servicii metode modern de corectare a malocluziilor dentare , alinierea dintilor pentru obtinerea unei muscaturi (ocluzii functionale) dar si imbunatatirea esteticii faciale, bazata pe o experienta profesionala cu o pregatire academica, specializare continua in tara si in strainantate.

null
Dr. Marin Cristina

Medic Stomatologie Generală

Absolventa a Facultății de Medicina Dentară din cadrul Universității „Ovidius” Constanța,promoția 2012.
Practică orientată spre restaurări dentare directe și reabilitare orală complexa

null
Dr. Dmitrii Stratu

Medic Stomatologie Generală

Facultatea Stomatologie, Universitatea de stat de Medicina si Farmacie ,,NICOLAE TESTEMITANU’’ 2009-2014, Chisinau, Republica Moldova.
Calificare Tehnician Dentar, Specialitatea Stomatologie,Colegiul National de Medicina si Farmacie 2005-2008,Chisinau, Republica Moldova.
Medic Stomatolog Catedra Odontologie , Paradontologie si Patologie Orala, Universitatea de Stat de Medicina si Farmacie ,,NICOLAE TESTEMITANU’’ 2015-2017 Chisinau, Republica Moldova.

null
Dr. Motrescu Roxana

Medic Stomatologie Generală

Absolventă a Facultății de  Medicină Dentară din cadrul Universității „Ovidius” Constanța, promoția 2019.
Practică orientată spre tratamente profilactice, tratamente de  odontoterapie si pedodonție

null
Ruxandra Zatic - Tehnician dentar

Ruxandra este de profesie Tehnician dentar, absolvind Facultatea de Medicina Dentara in anul 2014 in cadrul Universitatii Ovidius din Constanta. Desi, a fost pasionata de literatura si fotografie, visul ei a fost sa readuca zambetul multor oameni. Frumusetea meseriei ei consta in capacitatea de a modela in ceramica si de a realiza creatii, asa cum spune ea “de a modela o intreaga poveste, fiecare detaliu si finisaj dand o noua nuanta”. Atunci cand a hotarat sa imbratiseze aceasta meserie a constientizat ca este una dintre cele mai importante decizii din viata sa, aceea de a se dedica in scopul ingrijirii dentare si de a ridica moralul pacientului printr-un zambent radiant.

null
Gheorghistean Marin - Tehnician dentar

Gheorghistean Marin a studiat Facultatea de Medicina dentara din Republica Moldova si a devenit Tehnician dentar, practicandu-si meseria in cadrul clinicii noastre. Este perseverant si  stapan in luarea deciziilor avand un simt artistic destul de ridicat pentru realizarea creatiilor dentare. Lucreaza cu meticulozitate la definirea dintilor si considera ca exista o colaborare stransa cu medicul stomatolog pentru a contribui la baza performantelor si calitatii serviciilor oferite. Avand o atitudine pozitiva si incredere in talentul sau, Marin este definit in fata pacientilor ca fiind disciplinat si orientat catre orice mic detaliu atingand perfectiunea.

null
Mindicanu Viorel - Tehnician Dentar

Viorel este absolvent al  Colegiului de Medicina dentara din  Republica Moldova si facultatea de Medicina dentara a Universitatii Appolonia , avand o vechie si experienta de peste 15  ani. Ca technician dentar isi asuma responsabilitatea pentru plaificare si realizarea dispozitivelor, protezelor tehnico-dentare. Sunt o persoana cu cunostinte si deprinderi speciale , capabil sa pregatesc materialele pentru etapele tehnologice. Ca persoana ca si  colaborator a clinicii dentare LEAHU DENTAL este serios si riguros in realizarea sarcinilor capabil sa efectueze indelungat aceleasi tipuri de sarcini cu amabilitate si cu  un bun echilibru emotional.

null
Stefan Valentina - Asistent Medical

Ștefan Valentina este Asistent medical cu o experienta de peste 20 de ani in clinica Dr. Leahu Dental, considerat un om dedicat acestui domeniu cu vaste cunostinte medicale. Fericirea ei se observa in fiecare zi prin recunostinta fiecarui pacient pentru ajutorul oferit, indiferent de complexitatea interventiei.  Este apreciata pentru dorinta ei de perfectionare continua, pentru pasiunea ei de chirurgie dentara si de zambetele atractive pe care le obtine impreuna cu medicul stomatolog. Meseria ei se bazeaza pe un puternic impact pozitiv asupra oamenilor si pe o calitatea care tinde mereu catre perfectiune.

null
Murariu Daniela - Asistent Medical

Daniela este ajutorul de nadejde al medicului stomatolog din clinica noastra. Dupa finalizarea liceului, si-a ales aceasta meserie de Asistent medical deoarece ii place sa se inconjoare de oameni pozitivi, mereu cu zambetul pe buze. Inca de la inceput, Daniela, s-a dovedit a fi unul dintre membrii importanti ai echipei noastre medicale prin adaptarea si integrarea sa rapida atat din punct de vedere social cat si profesional. Fiecare zi este o provocare pentru Daniela, deoarece contribuie la dezvoltarea ei si este privilegiata pentru ca ia in calcul tot timpul nevoile medicale si confidentialitea fiecarui pacient. Aceasta integritate profesionala a facut-o pe Daniela sa castige foarte repede respectul celor din jur.

null
Ion Dorinita - Asistent Medical

Dori, face parte din echipa Leahu Dental de 7 ani si si-a dorit de mica sa devina farmacista. Crede cu tarie in sloganul: Nu iti alegi meseria, ea te alege pe tine”. S-a indragostit de meseria de Asistent in timpul unei vizite la spital vazand rolul asistentei: sa isi daruiasca toata priceperea si indemnarea in a ajuta medicul la tratarea pacientului. De fiecare data cand imbraca halatul alb isi promite ca va avea un comportament si o conduita profesionala fata de toti pacientii din jur. Dori este un om puternic, implicata in atributiile clinicii, perseverent care duce la indeplinire lucrurile pe care si le-a propus, astfel ca a devenit, asa cum si-a dorit sa faca parte din echipa de interventii chirurgicale.

null
Bira Diana - Asistent Medical

Diana este Asistent Medical din anul 2015. S-a remarcat ca fiind o  persoana cu o gandire mult mai matura, deoarece in trecut avand frica de necunoscut si-a dorit sa evolueze, astfel ca la indemnul colegei sale a ales  sa practice meseria in cadrul unei clinicii de stomatologie.  Frica de nereusita s-a transformat in dorinta de a ajuta oamenii, fiind sustinuta moral si ca suport medical de colegii clinicii noastre. Compasiunea este emotia simtita de ea ca raspuns la suferinta pacientilor, fiind dedicata in totalitate impreuna cu echipa de medici si tehnicieni pentru a asigura reusita unui tratament sau a unei interventii dentare.

null
Adriana Tudose - Asistent Medical

Gandul ca pot sa fac un bine pentru cei din jur. Gandul ca pot ajuta la salvarea unei persoane. Nu e o meserie usoara, dar cunosti fel si fel de oameni si de caractere si te formezi si tu astfel ca om, inveți sa te adaptezi la orice situatie si sa pretuiesti viata mai mult. A fost un vis de mic copil ce mi-am dorit sa devin asistenta!

null
Ciobanu Madalina - Asistent Medical

Madalina Iuliana face parte din echipa Leahu Dental si a ales meseria de Asistent medical in urma cu 7 ani absolvita la Scoala Postliceala Hipocrate din Constanta. Este cea mai tanara prezenta in clinica noastra si este recunoscuta pentru gradul ridicat de constinciozitate fiind spontana, energica si dornica in permanenta de reusite. Iulia, asa cum ii place sa i se spuna este dedicata ramurei stomatologiei, capabila sa se adapteze la orice situatie privind interventiile la nevoie si asteptarile fiecarui pacient.

null
Ciobanu Madalina - Asistent Medical
null
Vasile Alexandra Ionela - Coordonator Pacienti

Ma numesc Vasile Alexandra Ionela. Am terminat facultatea de Medicina Dentara, specializarea Tehnica Dentara si sunt o persoana muncitoare, ambitioasa si responsabila, acestea fiind cele mai importante caracteristici ale zodiei care ma reprezinta si anume capricorn. Sunt fericita ca fac parte din aceasta familie SPECIALA si ca pot contribui la indeplinirea scopului: sa aducem zambetul pe chipul pacientilor.